POP-UP Popkoor

POP-UP Popkoor

183 183 mensen hebben dit evenement bekeken.
Gratis

Op vrijdagavond 6 oktober gaat onder leiding van dirigent Ferdinand Beuse en pianist Kees van Zantwijk het Oostzaanse pop-up Popkoor van start. Drie keer in oktober samen op een vrijdagavond inoefenen. En dan op zondagmiddag 22 oktober in de Grote Kerk van Oostzaan de uitvoering.

 

Ze zeggen wel eens ‘zingen maakt blij, verbind en is gezond.’ En zo is het. Lekker een avond in de week je hoofd stilzetten en vullen met vrolijke muziek. Je hoeft geen geoefend zanger te zijn om mee te doen. Kom gezellig met een paar vrienden. Of collega’s. Het zijn liedjes van o.a. Bløf, De Dijk, Adele, The Beatles.

 

Wil jij daarbij zijn? Meld je dan hieronder aan en je bent verzekerd van een plekje in het leukste pop-up Popkoor van Oostzaan.

 

De repetities zijn op de vrijdagavonden 6, 13 en 20 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur in Grote Kerk van Oostzaan. De uitvoering is op zondag 22 oktober om 15.30 in de Grote Kerk. Wij houden het pop-up pop koor graag toegankelijk voor iedereen, daarom is meedoen gratis. Echter is de organisatie niet goedkoop, er kan daarom via de website of de avond zelf een donatie worden gedaan.

Doneren

Tickets

Inschrijving POP-UP Popkoor
Gratis
 

Datum en tijd

06-10-23 om 19:30
 

Deadline ticketverkoop

07-10-23
 

Categorie

Deel met vrienden