Zakelijk

Grote Kerk Oostzaan, van allen markten thuis.

De Grote Kerk, de dorpskerk van Gemeente Oostzaan, gelegen aan het warme maar rustige kerkplein, staat tegenwoordig bekend als het culturele en maatschappelijke centrum van het dorp.

Naast dat er in de Grote Kerk van Oostzaan allerlei maatschappelijke en culturele activiteiten te bezoeken zijn, zijn wij ook zeer geschikt voor uw zakelijke activiteiten zoals vergaderingen, bijeenkomsten, borrels en productpresentaties. De vijf verschillende zalen en technische apparatuur bieden veel mogelijkheden om uw evenement onvergetelijk te doen maken.

 

Hier komt ook een kopregel

Onze stichting is opgericht om het onderhoudt aan het monumentale pand te bekostigen. Dat geld verwerven wij door donaties van particulieren, fondsen en door de exploitatie van het pand op ons te nemen, wij worden momenteel niet structureel gesubsidieerd, en moet de kosten van de exploitatie, onderhoud en verbreding dus zelf dragen. Door uw giften kunnen wij het prachtige rijkserfgoed behouden, en hoogwaardige culturele en maatschappelijke activiteiten laten blijven plaatsvinden en ontwikkelen.

Zalen & Verhuur

Ons pand beschikt over vijf zalen, klik hieronder om te zien welke zaal het best bij uw wensen past, en wat de mogelijkheden zijn.

Welke naam? (mecenaat)

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden tot het doen van een grotere gift? Wij voorzien u graag van de belangrijke informatie.

Contact

Heeft u interesse gekregen in het organiseren van een evenement op onze locatie? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.