Zalen en Verhuur

Lorem ipsum kopregel

COVID-19

Stichting Vrienden Grote Kerk Oostzaan volgt ten aller tijden de meest recente richtlijnen van het RIVM in de strijd tegen het coronavirus tijdens het organiseren van uw event.

 

Techniek

Stichting vrienden Grote Kerk Oostzaan beschikt over diverse moderne apparatuur, welke tot uw beschikking staat tijdens uw event.*

  • Geluidsinstallatie met headset, microfoon en zwanenhals
  • Verplaatsbare projectieinstallatie
  • Een streaminginstallatie met PTZcamera’s, waardoor uw evenement overal ter wereld live kan worden bekeken.

 

Artiesten en technici kunnen gebruik maken van een van de de invalide ingangen aan de rechter of linkerkant van het gebouw voor het transporteren van hun technische goederen.

 

*De apparatuur die in het pand aanwezig is mag enkel door medewerkers bediend worden.

 

Parkeren

Naast de Grote Kerk is het parkeerterrein van de Dirk van den Broek gelegen. Hier kunt u twee uur gratis parkeren met een blauwe kaart. Er is één invalide parkeerplaats aanwezig aan de andere zijde van het gebouw, deze kan gebruikt worden voor tijdens het laden en lossen van apparatuur of decor.

 

Horeca

Tijdens uw event voorzien wij u graag van een hapje en een drankje. Tijdens het gesprek overleggen wij uitgebreid met u welke mogelijkheden er zijn op het gebied van catering. Heeft u speciale wensen? Wij zorgen dat alles volledig op maat en naar uw wensen wordt verzorgd.

 

Algemene voorwaarden

Hier komt een (klik hier) link naar pdf met algemene voorwaarden. Kim, mag ik die naar je mailen? Ik moet alleen de opmaak nog even doen met logo etc…

Zalen